Gratis penger – for godt til å være sant?

stock image kvinne med gevinst v pc
Ingen gir bort penger. Noen spillselskaper på internett gjør faktisk det, men man må også forstå at de har en baktanke med dette. Selv de gangene man får gratis penger å spille for eller gratis spill, så må man huske at spillselskapet gjør det fordi de ønsker deg som kunde, og fordi de håper du kommer til å spille for mye mer enn det du setter inn i første omgang.

Spillselskaper på internett gir bort gratis penger. Dette er ingen sannhet med modifikasjoner. Dette er ikke for godt til å være sant.

Gratis penger til spillere er et resultat av intens konkurranse mellom spillselskapene. Alle selskaper må tjene penger, og for å få til dette trenger de kunder. Hos enkelte selskap er frafallet av kunder stort, og de går til det ekstreme for å få skaffe nye kunder: De gir bort penger.

Ingen gir bort penger, sier du? Det er kanskje riktig, og om noe er for godt til å være sant er det ofte det. I spillbransjen er det likevel mange steder man kan spille gratis casino og vinne ekte pengepremier helt uten krav.

“Gratis penger” ved første innskudd

Generøse bonuser fra spillselskaper blir ofte omtalt som gratis penger (free money), til tross for at det strengt tatt ikke er grais.

Du må sette inn et innskudd først, og så kan du få en gratis bonus verdt flere hundre eller flere tusen kroner. Mange spillselskaper praktiserer dette, og benytter du deg av alle tilbudene kan du totalt oppnå gratis bonuser verdt minst 50.000 kroner!

Mange spillselskaper opptrer uansvarlig og kynisk i møte med spillerne, men det gjelder ikke alle. Noen selskaper har retningslinjer som skal skjerme problemspillere, og de opptrer med ansvarlighet i møte med spillerne.

Her er eksempler på seriøse spillselskaper som tilbyr ekstra bonuser og spill ved første innskudd til nye kunder:

  • Betsafe har gratis bonus. Lave omsetningskrav og gode spillervilkår gjør dette til et godt valg for den som skal spille på nett. Siden har dessuten norske røtter, da de som startet opp selskapet Betsafe var nordmenn. Et seriøst og trygt spillselskap å forholde seg til.
  • Betsson gir bonuser til alle kunder som setter inn penger på sin spillekonto for første gang.

Mange av disse tilbudene er rett og slett for gode til å gå glipp av! Vær oppmerksom på at enkelte selskaper stiller krav før du får ta ut bonusen. For eksempel må du kanskje spille 10 omganger med rulett før du kan ta ut en rulettbonus. Det enkelte selskap kan informere nærmere om hvilke bonuskrav som gjelder.

Det er også ofte slik at man kan få tildelt spillepenger risikofritt, dette er noe som tilbys av spillselskaper til kunder som har hatt et opphold fra spillingen. Dersom man har hatt et problemforhold til spilling bør man selvsagt takke nei til slike tilbud, selv om det i utgangspunktet er gratis penger, så er det en klar grunn til hvorfor de tilbyr slike spill gratis.