Nå kan du prøve Dream Drop-funksjonen fra Relax

Sist oppdatert:

På denne siden

  I dag, 4. mai, kan du endelig spille på spilleautomater fra Relax Gaming med den splitter nye jackpot-funksjonen.

  For deg som ikke har fått med deg nyheten, kan vi kjapt oppsummere dette med at Dream Drop er navnet på jackpotfunksjonen som går på tvers av alle Relax Gaming-spill. De ulike jackpottene er:

  • Rapid
  • Midi
  • Maxi
  • Major
  • Mega

  Når du spiller på en spilleautomat med DD-symbolet og du trigger funksjonen, er du garantert å vinne en av jackpottene ovenfor. Vinner du mega-jackpotten kan du vinne hele 100 millioner kroner.

  Dream Drop Jackpots Relax Gaming

  Dette syns vi jo jackpotten

  Vi har vært spente i flere uker, og selv om vi har vært klar over en del fakta som omhandler maksgevinster og lignende, har vi ikke visst noenting om hvordan dette vil se ut og hva som trigger funksjonen.

  Den første spilleautomaten, og hittil eneste, til å ha funksjonen er spilleautomaten Temple Tumble 2.

  Vi mener spillopplevelsen var veldig god, og at Dream Drop tilfører noe ekstra. Det faktum at maksgevinsten kan bli så stor, gjør det selvsagt desto mer spennende å spille på disse titlene.

  Slik fungerer jackpot-spillet

  Dream Drop kommer med en såkalt “hit frequency” på 21%, noe som betyr at den utløses relativt hyppig. Det skal imidlertid noe til å treffe den største jackpotten.

  Selve jackpot-spillet består av et lykkehjul, som det jo ofte gjør. Her blir det om å gjøre å trigge så mange DD-symboler som mulig. Dette er det som skal til for å trigge jackpottene:

  • 2 DD = Midi
  • 2 DD = Rapid
  • 3 DD = Maxi
  • 4 DD = Major
  • 5 DD = Mega

  Hvilke spill kommer funksjonen på?

  Det er knyttet stor spenning til om dette er en funksjon vi kun kan forvente å se på nye spilltitler fra Relax Gaming eller om vi kommer til å se denne funksjonen bli lagt til eksisterende spill. Vi håper på sistnevnte, da vi tror dette kan gi et solid løft til hele jackpotserien til Relax.

  18+

  Vi tar spillersikkerhet og spillrelatert problematikk på alvor. Denne nettsiden inneholder informasjon om gambling og betting, og derfor ber vi deg bekrefte at du er 18 år eller eldre, før du får tilgang til nettstedet.

  EU Flag

  Selv om mange av tjenestene som beskrives på denne siden kan brukes mens du er i Norge, er nettsidens innhold laget for norskspråklige individer som reiser- eller er bosatt utenfor Norges landegrenser. Hvis du befinner deg i Norge, anbefaler vi at du spiller hos Norsk Tipping.