Bingo på nett

Bingo på internett

Sist oppdatert:

Bingo spilles av mennesker i alle aldre, og er ikke lenger forbeholdt bingohaller. Har du litt griseflaks, kan du faktisk bli rik på bingo!

Bingo er et av de mest populære pengespillene på internett. På nett har spillet fått en ny dimensjon, og idag er bingo minst like sosialt og morsomt som andre nettspill.

Her skal vi se litt på bingoregler, bingouttrykk, og hvor det er best å spille bingo på internett. For å ta det siste først, hva er den beste bingosiden på norsk?

MariaBingo er i en klasse for seg selv. Dette er ikke bare vår bingofavoritt, men er den desidert største og mest populære bingotjenesten i Skandinavia. Her får du generøse bonuser når du setter inn penger første gang, og du kommer rett inn i et sosialt og hyggelig bingomiljø.

Beste casinoer som tilbyr bingo på nett

Benefit-con Spill med Visa
Benefit-con Malta-lisens
Benefit-con Norsk språk
Free spins
100
35x
Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
Benefit-con Spill med Visa
Benefit-con Gunstige bonuskrav
Benefit-con Tilbyr sportsbetting
Bonus
5000 NOK
35x
Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+

Populære former for online bingo

Form for online bingoBeskrivelse
75-ball bingoSpilleren får utdelt et 5×5 rutenett, hvor midterste rute er merket som “gratis”. Målet er å få en bestemt mønster av tall eller fylle ut alle tallene på brettet.
90-ball bingoSpilleren får utdelt et 9×3 rutenett, hvor hver rad har 5 tall og 4 tomme plasser. Målet er å fylle ut en hel rad eller fylle ut alle tallene på brettet.
80-ball bingoSpilleren får utdelt et 4×4 rutenett med 16 tall. Målet er å fylle ut et bestemt mønster av tall.
Speed bingoEn raskere variant av bingo hvor tallene blir trukket ut raskere enn i vanlig bingo. Spilleren må være rask på å markere tallene på brettet.
Chat bingoSpilleren kan kommunisere med andre spillere i en chat mens de spiller. Det kan også være ekstra premier som deles ut i chatten.
TemabingoBingo med en spesiell tematikk, for eksempel musikkbingo eller film- og TV-bingo. Mønsteret og tallene kan relateres til temaet.
Tabell: Oversikt over ulike former for online bingospill.

Regler i bingo

Bingo er et ganske så enkelt spill. Reglene i bingo varierer noe fra spill til spill og du kan spille en rekke varianter. Nedenfor kan du lese mer om de originale bingoreglene:

Den mest kjente varianten av bingo heter 75-tallsbingo. Det betyr at det spilles med 75 bingoballer som er nummerert fra 1-75. Det trekkes ett og ett tall, og så krysser du av de tallene som blir trukket. Når du spiller på internett kan du selvfølgelig slippe å gjøre dette selv, for de blir automatisk krysset av for deg.

Dersom du spiller i en bingohall, spiller du enten på et brett med 3 små brett, eller bare 1 lite brett. Målet er å krysse av tall i følgende rekkefølge: 1 rekker, 2 rekker, 3 rekker, 4 rekker og fullt hus. Fullt hus betyr at alle tallene på brettet ditt har blitt trukket. Du kan gjerne sitte hjemme og rope bingo når du vinner, men her er det andre underholdende virkemidler som tas i bruk når du vinner. Du skjønner det når du vinner, og det er noe absolutt alle burde oppleve en gang.

Som sagt er det flere varianter av bingo. I noen bingospill har du bingo når du har fått et bestemt mønster på bingobrettet ditt, eller du har fått en rad eller en kolonne eller en diagonal linje. Bortsett fra 75-ballsbingo, er 90-ballsbingo den mest vanlige varianten du finner på nett. Da spilles det med 90 bingoballer og hvert brett har bare 3 linjer. I dette spillet kan du vinne på 1 rekker, 2 rekker og fullt hus, men ofte går det direkte til fullt hus.

Hvordan vinne mye penger i bingo?

Det er mulig å vinne virkelig mye penger i bingo. Dette er ikke lenger bare et kosespill og du kan faktisk bli rik hvis du er litt strategisk samt har en god posjon flaks. Det er også lurt å finne en god bingoside som har mange spillere slik at potten øker. Flere bingospill kommer også med progressiv jackpot!

Som i lotto er det en hovedregel som gjelder for å øke dine sjanser til å vinne: Kjøp flere brett, så øker du dine vinnersjanser.

Bingo er et lykkespill og det er flaks som er avgjørende. Det positive med det er selvfølgelig at det ikke er mulig å bli overkjørt av bingoeksperter, for det finnes ingen eksperter i bingo. Alle stiller på lik linje. Det eneste som gir deg bedre vinnersjanser er å kjøpe flere brett.

Det eneste du bør passe på om du virkelig skal hamstre brett, er å ikke kjøpe så mange brett at det koster deg mer enn du kan vinne. Igjen, her er den samme strategien som brukes i lotto. Ingen kjøper lottokuponger for 2 millioner kroner dersom hovedpremien er på 1 million kroner. Det samme gjelder i bingo. Er jackpotten på 10.000 kroner så vil det være totalt ufornuftig å kjøpe bingobrett for 12.000 kroner.

Bingo er et hyggelig spill, enten du spiller på internett eller i bingohaller. Online spilling er nok enda litt morsommere, for her finner du spillere i alle aldre, og du kan chatte og hygge deg samtidig som du får muligheten til å vinne mye penger. Noen har blitt rik på bingo, og her er mulighetene gode til å vinne større pengesummer.

Hva betyr ordene i bingo?

Bingo er lett å lære og lett å spille. Terminologien kan riktignok være ny for enkelte. Her er en forklaring av ofte brukte ord du bør kunne når du spiller bingo på nett:

 • Admission – betyr at du har tillatelse til å få bli med i et bingospill. De fleste bingospill begynner på et nøyaktig tidspunkt. “Admission Packet” er et minimunsantall brett du må kjøpe for å kunne delta.
 • Basket Bingo – er et spill hvor du ikke vinner en bestemt sum, men premier fra en basket, eller kurv.
 • Bonus – er når du får noe ekstra ved første innskudd.
 • Bingo Card – engelsk ord for bingobrett, eller bong som det også kalles.
 • Cashier – uttak og innskudd av penger gjøres her. Dette er en slags online terminal for din konto hos bingotjenesten.
 • Coverall – vinneren blir den som først får alle tall på bingobrettet.
 • Face – er et annet engelsk ord for bingobrett
 • Fullt hus – når du har alle tallene på bingobrettet får du fullt brett.
 • MariaBingo – er mest brukt i Norge og Skandinavia forøvrig. På MariaBingo får du alt du trenger for å spille bingo dag og natt. MariaBingo har gjort bingo på nett til en sosial og morsom aktivitet, og minner litt om den sosiale følelsen og spenningen man får i enkelte Facebook-spill.
 • Mønsterbingo – der du må få et spesielt mønster for å vinne.
 • Quickie – eller hurtigbingo, som det heter på norsk. Her trekkes tallene langt raskere enn om du spiller vanlig bingo.
 • 75-ballsbingo – eller “variantbingo” består av 5 trekninger. I første trekning er det 1 rad som skal dekkes, så 2 rader, så 3 rader og så videre helt til fullt hus.

MariaBingo er mest populær i Norge

MariaBingo er størst på bingo i Europa, og også den største og mest populære bingotjenesten i Norge. Enten du er en dreven bingospiller, eller helt ny i bingoverdenen, kan vi garantere deg at du vil like MariaBingo.

Tjenesten MariaBingo ble startet i 2006, og her finner du et ekstremt stort utvalg av ulike bingospill. Til tross for at bingo er et enkelt spill, er det muligheter for variasjon og kreativitet, og her er Maria Bingo en verdensledende pionér.

Griseflaks.com har vurdert en rekke bingospill på internett, men ingen tjenester vi har prøvd har kommet i nærheten av MariaBingo.

De ulike bingospillene hos MariaBingo:

 • FrokostBingo – Er du tidlig oppe om morgenen, er dette bingospillet for deg. Fra kl. 6-9 spilles FrokostBingo hos MariaBingo. Pris per brett er 10 kroner.
 • LunsjBingo – spilles fra kl. 11 til kl. 14. Pris per brett er på 10 kroner.
 • MidnattsBingo – spilles fra midnatt og frem til klokken 6 på morgenen. Du betaler mellom 5 kroner til 10 kroner per brett.
 • Ion – har den største hovedgevinsten hos MariaBingo. Ett brett koster 10 kroner her.
 • Variant Bingo – Klassisk bingo, 20 kr per brett.
 • Skandinavisk Superbingo – Store gevinster fra 20.000 kroner, men kan fort blir veldig mye større! Brettpris på 20 kroner.
 • JP60 – små gevinster fra 400 kroner, men større vinnersjanser. 20 kr per brett.
 • Nova Max 8 – Du får kjøpe maksimalt 8 brett, og startpott er på 30.000. Pris: 10 kr per brett.
 • Mini Bingo – er det billigste spillet, der brett koster kun 1 krone. Startjackpot er likevel på så mye som 800 kroner.

Hvor er det best å spille bingo?

Vår klare favoritt er MariaBingo og vi er ikke alene om å synes dette. Dette er den mest populære bingotjenesten i Norge. Lett å bruke, lett å like.

Maria Bingo har alt på norsk. Du kan spille i et sosialt miljø der småprat og chatting er tillatt, eller du kan spille i et mer lukket miljø det er opp til deg og dine preferanser. Her finner du et sosialt miljø og mange tusen aktive spillere fra Norge og Skandinavia.

Hos MariaBingo trenger du ikke å laste ned og installere noen programvare. Alt gjøres i nettleseren, som for eksempel den du bruker til å vise denne nettsiden.

Det er ikke rart at MariaBingo er den mest populære bingotjenesten i Norge, så sett opp en konto i dag!

Relaterte artikler