Lotto

Sist oppdatert:

Utenlandske lotterier gir deg muligheten til å vinne hundrevis av millioner. Så hvorfor spille om et par millioner i norsk lotto?

EuroLotto er tjenesten du må bruke hvis du skal spille på utenlandske lotterier fra Norge. Ingen annen tjeneste i verden tilbyr noe tilsvarende som EuroLotto.

EuroLotto er en tjeneste på internett hvor alle kan kjøpe lottorekker til alle store lotterier i verden. Her finner du det europeiske lotteriet EuroMillions, Italias SuperEnalotto, og ikke minst de gigantiske amerikanske lotteriene Powerball og Megaball. Her kan du nesten daglig vinne hovedpremier på godt over 100 millioner kroner, men toppgevinsten kan også komme opp i hele 2 milliarder!

Benefit-con Suverent spillutvalg
Benefit-con Malta-lisens
Benefit-con Meget bra mobilcasino
Bonus
25 000 NOK
50x
Free spins
100
50x
Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+

Slik spiller du utenlandsk lotto

Den eneste måten å spille på utenlandske lotterier fra Norge er via lotteritjenesten EuroLotto.

  1. Gå til hjemmesiden til EuroLotto
  2. Velg et lotteri du ønsker å spille på.
  3. Velg tall og antall uker du ønsker å spille.
  4. Send inn og du er med i trekningen!

Så enkelt er det altså å spille på utenlandsk lotto. Den første gangen du bruker EuroLotto må du registrere deg som kunde, og du må selvfølgelig betale. Betaling skjer over internett, men det er 100% trygt å bruke denne tjenesten. De er en anerkjent aktør, og har vært etablert på nett i over 10 år.

Du kan spille på alle de store lotteriene i USA, Storbritannia, Spania, Italia, Frankrike, Tyskland, Sverige, Finland, Russland, Brazil, Sør-Afrika, Austraila, og mange flere land. Totalt er det vel over 200 lotterier å velge mellom, og du får full oversikt over trekninger og resultater via EuroLotto.

EuroLotto er rett og slett en genial tjeneste som det bokstavelig talt ikke finnes maken til, for det finnes ingen andre alternativer som dekker alle verdens lotterier. De har etablert seg internasjonalt slik at de kan kjøpe inn lottorekker til lotterier over hele verden på vegne av sine kunder.

Vinn i lotto

Man kan skrive mye om sannsynligheten for å vinne i lotto. Du har ikke oddsen på din side, men det er heller ikke meningen med dette spillet. Lotto er slik det alltid har vært, og noen vil bli millionærer. På EuroLotto er det små og store vinnere hver eneste dag.

Sannsynligheten for å vinne i lotto er der. For mange er det mest interessant at de har muligheten, for du kan jo tross alt vinne. Den som intet våger, intet vinner. Hva vil skje om du spiller lotto nå? Kanskje vinner du ikke, eller kanskje blir du mangemillionær!

Er du glad i lotto? Da bør du se på keno og bingo også!