Spill utenlandsk lotto på internett – vinn over 500 millioner!

euromillions lottokupong
Du kan vinne flere hundre millioner (og noen ganger over milliarder av kroner!) i utenlandske lotterier. Her får du vite hvordan du kan delta i disse lotteriene.

Utenlandske lotterier gir deg muligheten til å vinne hundrevis av millioner på en kveld. Spørsmålet er: Hvorfor da spille om et par millioner i norsk lotto?

EuroLotto er tjenesten du må bruke hvis du skal spille på utenlandske lotterier fra Norge. Ingen annen tjeneste i verden tilbyr noe tilsvarende som EuroLotto.

EuroLotto er en tjeneste på internett, hvor alle kan kjøpe lottorekker til alle store lotterier i verden. Her finner du EU-lotteriet EuroMillions, Italias SuperEnalotto, og ikke minst de gigantiske amerikanske lotteriene Powerball og Megaball. Her kan du nesten daglig vinne jackpot og hovedpremier som er godt over 100 millioner kroner!

Slik spiller du utenlandsk lotto

Den eneste måten å spille på utenlandske lotterier fra Norge er via lotteritjenesten EuroLotto.

  1. Gå til hjemmesiden til EuroLotto
  2. Velg et lotteri du ønsker å spille på.
  3. Velg tall og antall uker du ønsker å spille og send inn.
  4. Ferdig!

Så enkelt er det altså å spille på utenlandsk lotto. Første gangen du bruker EuroLotto må du registrere deg som kunde, og du må selvfølgelig betale. Betaling skjer over internett, men det er 100% trygt å bruke denne tjenesten. De er en anerkjent aktør internasjonalt, og har vært etablert på nett i over 10 år.

Du kan spille på alle de store lotteriene i USA, Storbritannia, Spania, Italia, Frankrike, Tyskland, Sverige, Finland, Russland, Brazil, Sør-Afrika, Austraila, og mange flere land. Totalt er det vel over 200 lotterier å velge mellom, og du får full oversikt over trekninger og resultater via EuroLotto.

EuroLotto er rett og slett en genial tjeneste som det ikke finnes maken til – bokstavelig talt (det finnes ingen andre alternativer som dekker alle verdens lotterier). De har etablert seg internasjonalt slik at de kan kjøpe inn lottorekker til lotterier over hele verden på vegne av sine kunder.

Vinne i lotto

Man kan skrive mye om sannsynligheten til å vinne i lotto. Du har ikke oddsene på din side, men det er heller ikke meningen med dette spillet. Lotto er slik det alltid har vært, og noen vil bli millionærer. På EuroLotto er det små og store vinnere hver eneste dag.

Sannsynligheten for å vinne i lotto er der. For mange er det mest interessant at de har muligheten. Du kan jo tross alt vinne. Den som intet våger, intet vinner. Hva vil skje om du spiller lotto nå? Kanskje vinner du ikke, eller kanskje blir du mangemillionær.

PS: Skulle du være så heldig å vinne 100-vis av millioner, så glem ikke at du fikk dette tipset fra oss 🙂

Spill på de store lotteriene her: Alle lottospill