Tipping og betting på sport mm.

betsson sportsbook screenshot
Betsson har alt på norsk og er en utmerket online bookmaker. Her kan du tippe på et stort utvalg fotballkamper såvel som en utrolig mengde andre sportslige begivenheter. I tillegg kan du tippe på politikk, business, NASA, og mer!

Tipping er kanskje den mest spennende formen for pengespill som finnes på internett, og med litt teft er det mulig å gå med solid overskudd.

Tipping er spennende av mange grunner. Muligheten til å bli rik er selvfølgelig en viktig grunn. En annen ting som gjør at tipping er så spennende, er at det er knyttet til virkelige og ofte betydningsfulle begivenheter, ikke begrenset til bare fotballkamper og andre sportsbegivenheter, men også politiske valg, reality-TV og annet.

Tipping er best på internett

Den tiden hvor man sitter i tippekiosken og fyller ut tippekuponger er forbi for de fleste. Verden har kommet videre, og tippefolket bruker tiden hjemme i ro og fred til å tippe.

På internett har du enormt mange muligheter. Du kan tippe på nesten hva som helst! Sportsbegivenheter innen fotball, boksing, volleyball, og andre idretter er godt representert.

Dessuten kan du tippe på andre events, slik som politiske avgjørelser, reality-TV og… romvesener. På Betsson kan du tjene millioner dersom du tipper riktig i at NASA bekrefter at de har funnet liv på andre planeter enn Jorden og Mars innen 1.januar 2016.

Joda, tipping er spennende det. Det er morsomt og gøy selv om man ikke tar hensyn til pengene også. Men med en gang vi også tar med i regnestykket at det er mulig å vinne penger på tipping blir det ikke bare morsomt – det blir en livsstil og en lidenskap.

Norsk Tipping og utenlandske bookmakere

Ikke et vondt ord om Norsk Tipping – bortsett fra at det er en byråkratisk og monopolistisk organisasjon som for oss fører en kvalmende dobbeltmoralistisk politikk…

Utenlandske bookmakere kan etter vår mening tilby et mangfold og en flott spilleopplevelse som overgår alt Norsk Tipping har å by på. I tillegg er pengepremiene større i utenlandske pengespill enn hva du finner på Norsk Tipping.

Mange norske spillere protesterer mot dagens spillpolitikk ved å boikotte Norsk Tipping til fordel for utenlandske bookmakere. Myndighetene vil kanskje etterhvert innse at statlige pengespill aldri vil komme på høyde med utenlandske pengespill. I mellomtiden får hver og en av oss ta et valg, og spille der hvor man føler man får mest igjen rent økonomisk og underholdningsmessig.

For oss er valget enkelt, og vi er ikke i tvil. Utenlandske bookmakere (og forsåvidt også andre utenlandske pengespill) er langt mer attraktive for spillere enn hva Norsk Tipping kan tilby.

Prøv tipping hos tippegiganten Betsson

Betsson tilbyr alle sine spill på norsk, og er kanskje norges største merkevare innen tipping (med unntak av Norsk Tipping). Foruten tipping/odds så tilbyr de også poker, casino, sportsbetting, bingo, skrapelodd og andre pengespill.

Tipp og vinn på Betsson – bruk denne linken hvis du ikke er registrert hos Betsson ennå.

Etter at de fikk bookmaker-lisensen sin i London, har selskapet blitt mer populært for hver dag. I 2004 kom Betsson i en fornorsket utgave, med norsk språk på spillene og norsk kundeservice. Selskapet har siden starten fortsatt å vokse, og er i dag en av de største bookmakere i Europa.

Betsson er en pådriver i ansvarlig spilling, og har i en rekke kampanjer satt fokus på dette. Deres sunne holdninger til pengespill er prisverdige, og det er alt annet enn naturlig at en så ansvarlig aktør ikke får markedsføre sine tjenester i Norge på lik linje med Norsk Tipping.

Det er selvfølgelig helt lovlig å spille på Betsson fra Norge. Det er ikke forbudt å spille på pengespill over internett i Norge. Når det gjelder overføring av penger til din spillekonto hos Betsson, er de meget behjelpelig med dette, og kan gi deg de siste og beste rådene til hvordan du på lovlig vis kan omgå den nye gamblingloven fra 1. juni 2010.

Du kan med fordel sette inn et ekstra stort innskudd første gang, for å få maksimal bonus (videre informasjon om bonusbetingelser får du ved å følge linken under).

Link: http://www.betsson.com