Mega Joker

Sist oppdatert:

Det er ikke mange klassiske spilleautomater som har en progressiv jackpot, men det har faktisk Mega Joker. På denne automaten kan du altså vinne en jackpot som vanligvis er på mange titalls tusen kroner! Men en jackpot er langt fra det eneste trekkplasteret på denne spilleautomaten fra NetEnt, for her finner du både supermeter og tilfeldige gevinster. For å vinne stort må du derimot satse stort, så dette er en automat som passer ypperlig for storspillere.

Benefit-con Suverent live casino
Benefit-con Spill med krypto
Benefit-con Spill med Visa
Bonus
2000 NOK
35x
Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
Benefit-con Spill med Visa
Benefit-con Hyppige kampanjer
Benefit-con Suverent spillutvalg
Bonus
10 000 NOK
50x
Free spins
1000
50x
Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
Benefit-con Spill med Visa
Benefit-con Tilbyr progressive jackpotter
Benefit-con Gunstige bonuskrav
Bonus
5000 NOK
30x
Free spins
100
30x
Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+
Benefit-con Spill med Visa
Benefit-con Tilbyr progressive jackpotter
Benefit-con Norsk språk
Bonus
6000 NOK
20x
Free spins
320
Regler og vilkår gjelder. Spill ansvarlig. 18+

Massevis av jokere

Mega JokerMed et navn som Mega Joker så er det neppe en overraskelse at jokere spiller en stor rolle på denne automaten. Dette er faktisk de mest vanlige symbolene på denne spilleautomaten fra NetEnt. For å vinne er det om å gjøre å få tre like symboler på en av de fem gevinstlinjene, og ofte kommer gevinstene dine nettopp fra jokere. Når du vinner, er det også vanlig at du vinner på flere linjer samtidig, siden jokerne og de andre symbolene gjerne kommer stablet i høyden. Dermed kan du utløse flere gevinster samtidig.

I mange spill er jokere et wildsymbol som kan erstatte andre symboler, men det er ikke tilfellet her. Du kan derfor ikke kombinere en joker med andre symboler enn to andre jokere for å vinne. Det gjlder derimot kun i hovedspillet, for i supermeter kan du vinne ved å lande bare én joker dersom du satser nok.

Doble gevinster i supermeter

Som i de fleste andre klassiske spilleautomater er det et supermeter i Mega Joker. Her kan du spille hvis du satser det du vinner i hovedspillet. Det betyr at en gevinst som du får på de tre nederste hjulene i Mega Joker enten kan overføres til supermeter eller til saldoen din. Du må altså ikke spille i supermeter, som er de tre øverste hjulene i spillet, men hvis du vil vinne de riktig store gevinstene bør du absolutt gjøre det.

Hvor mye du vil spille for i supermeter, velger du selv. En vanlig innsats i hovedspillet er på 10 mynter, men i supermeter kan du satse enten 20 eller 40 mynter. Satser du mer vinner du så klart mer, så her kommer det an på hvor mye du tør å gamble. Men 40 mynter er langt fra det meste du kan satse, for det er også mulig å spille for 100 mynter eller 200 mynter.

Vinn stort fra joker i supermeter

Hvis du satser 100 mynter per spinn i supermeter vil du vinne de samme gevinstene som når du spiller for 20 mynter, men i tillegg er det en annen premie du kan utløse. Får du en joker på det midterste hjulet vil du nemlig utløse en hemmelig gevinst, og denne er på mellom 100 mynter og 2000 mynter. Den samme gevinsten venter deg dersom du satser 200 mynter per spinn, men med en større innsats er det også flere vinnersjanser. Maks innsats i supermeter gir deg nemlig den tilfeldige gevinsten fra en joker uansett hvilket hjul den lander på. Forøvrig gir denne innsatsen deg de samme gevinstene som når du satser 40 mynter per spinn.

Jackpot i Mega Joker

Selv om supermeter er en veldig god bonusfunksjon, så er det likevel jackpotten som er den mest interessante attraktive. Mens du spiller kan du alltid se hvor stor jackpotten er, og du kan også se at den vokser. For hver innsats enten du eller andre spillere satser på automaten vokser nemlig jackpotten, for en andel av hver innsats legges til i potten. Den som er heldig og utløser jackpotten, vinner hele gevinsten, for det er alltid kun én jackpot i Mega Joker.

Hvordan man vinner denne er det derimot ingen fasit på. Dette er ikke en jackpot som utløses ved en gitt kombinasjon av symboler eller noe lignende, for jackpotten utløses helt tilfeldig. Den kan altså utløses når som helst etter et spinn. Ingen spillere har en større fordel enn andre, men det eneste du kan gjøre for å øke dine vinnersjanser er å øke innsatsen. Som med de aller fleste progressive jackpotter, øker nemlig sjansen for å vinne en jackpot dersom du satser mer.

Hvor kan du spille Mega Joker?

Det er ikke ofte du finner en klassisk automat med progressiv jackpot, så Mega Joker er absolutt en spilleautomat du bør teste ut. Hos NorgesAutomaten finner du et veldig stort utvalg av automater, Mega Joker inkludert. NorgesAutomaten kan i tillegg friste med en heftig velkomstbonus og en rekke spennende kampanjer, så hva venter du på?

Les mer: Alt du trenger å vite om NorgesAutomaten