Vinn en reise til Paris

Sist oppdatert:

På denne siden

  Er du reiselysten? Kjenner du at du gjerne skulle pakket kofferten, tatt med passet og reist på tur? Har du det sånn har du en god anledning til å vinne en fin reise til lysets by Paris.

  Dette høres vel fristende ut? Har du lykken med deg kan du vinne hovedpremien i Betssons septembereventyr. Underveis har du samtidig sjansen til å sikre deg en god del penger ved å løse oppgaver på færrest mulig spinn. Den totale premiepotten inkludert reisen er på hele 700 000 kroner, så det er nok å kjempe om. 

  Spinn og vinn en Paris-reise for fire

  arc de triomph paris I Betssons septembereventyr er det tre oppdrag som skal løses. I det første oppdraget som varer til og med 6. september kjempes det om pengepremier for tilsammen 100 000 kroner. Vinneren sikrer seg 25 000 av disse, men det deles ut kontanter til de hundre første på ledertavlen.

  I del to kjempes det om enda flere kontanter. Da er premiepotten dobbelt så stor. Da vil 200 000 kroner bli fordelt på de som klarer Topp 200 på ledertavlen. Går man helt til topps venter det 50 000 kroner. Denne premiepotten kjempes det om i dagene fra 7. til og med 9. september.

  Og så er det selve finalerunden da. Det er den lengste og da skal det spinnes for å sikre seg hovedpremien. Den flotte reisen til Paris. Den kjemper man om i dagene fra 10. til og med 16. september. I tillegg skal det også deles ut pengepremier for 320 000 kroner. Og disse blir fordelt mellom de 399 som ender på plassen bak vinneren av reisepremien. En andreplass belønnes med 50 000 kroner, mens nummer tre på denne listen kan glede seg over 40 000 kroner i kontanter.

  Reisepremien er verdt 80 000 kroner

  Skulle man være den heldige som spinner seg til topps ved å løse det siste oppdraget på færrest spinn venter altså en reise til Paris eller lysets by som den også kalles. Reisepremien er verdt hele 80 000 kroner og den inkluderer mye. Ikke behøver man å reise alene heller. Det er nemlig mulig å ta med tre reisekamerater. Vinner man den flotte reisen inkluderer det fly tur-retur Norge-Paris samt privat transfer i Paris. De tre overnattingene vil være på to dobbeltrom på et 4-stjerners hotell i sentrum. Frokost følger selvsagt med. Av aktiviteter venter en helikoptertur over Paris inkludert Eiffeltårnet. En stopp for en drink på Versailles er vel heller ikke å forakte. Det samme gjelder en tre retters gourmetlunsj med vin for fire personer på Le Jules Verne. Da befinner man seg 125 meter oppe i Eiffeltårnet. Og så må man ikke glemme 4 VIP-billetter til Nitro Circus Live-show i Paris. Med andre ord blir det en innholdsrik tur om man sikrer seg denne. Det er bare å henge seg på!

  Få en frivillig velkomstbonus hos Betsson

  betsson logoSom ny spiller hos Betsson kan man få en tredelt velkomstpakke på tilsammen 3000 kroner og 200 gratisspinn. Den frivillige velkomstpakken deles ut på denne måten:

  • En bonus på 100 prosent opptil 1000 kroner + 50 free spins på Mega Fortune Dreams på 1. innskudd
  • En bonus på 100 prosent opptil 1000 kroner + 75 frispinn på Wild Wild West på 2. innskudd
  • En bonus på 100 prosent opptil 1000 kroner + 75 gratisspinn på Wolf Cub på 3. innskudd

  Det må settes inn minst 100 kroner på hvert innskudd for å kvalifisere for velkomstbonusene. Omsetningskravene for bonuser og free spinns er på henholdsvis 30 og 25 ganger.

  18+

  Vi tar spillersikkerhet og spillrelatert problematikk på alvor. Denne nettsiden inneholder informasjon om gambling og betting, og derfor ber vi deg bekrefte at du er 18 år eller eldre, før du får tilgang til nettstedet.

  EU Flag

  Selv om mange av tjenestene som beskrives på denne siden kan brukes mens du er i Norge, er nettsidens innhold laget for norskspråklige individer som reiser- eller er bosatt utenfor Norges landegrenser. Hvis du befinner deg i Norge, anbefaler vi at du spiller hos Norsk Tipping.