Skrapelodd (skrap og vinn!)

scratch2cash screenshot
Skrapelodd på nett gir rask og enkel spenning. Hos Betsson kan du vinne 10 millioner kroner om du skraper frem 3 “WOW”. Kjøp et Betsson skrapelodd.

Skrapelodd har lenge vært populært i Norge. Det nye er at nå har også skrapelodd på internett blitt populære blant nordmenn.

De skrapeloddene du får kjøpt i butikken har forholdsvis små gevinster, og det er meget sjelden noen vinner. Det er uansett på internett du finner de virkelig gode skrapeloddene.

Vinn 10 millioner kroner på skrapelodd!

Betsson skrapelodd er de mest populære. Her vinner du en premie på hvert tredje skrapelodd.

Skrap frem 3 “WOW” og vinn 10 millioner kroner!

Den minste premien du kan vinne på Betssons skrapelodd er 10 kroner. Det meste du kan vinne er 10 millioner kroner. Når du vinner blir beløpet satt inn på din konto hos Betsson, og du kan når som helst overføre pengene til din norske bankkonto og ta ut beløpet i kontanter.

Hvis du har spørsmål angående Betssons skrapelodd kan du ringe på telefon 80015147 eller start en live chat med en norsk kundeserviceagent.

Det hender at Betsson Lotteri tilbyr innskuddsbonuser til sine kunder. Du kan for eksempel sette inn 1000 kroner og få 30% bonus på toppen av dette. Følg med på slike tilbud, det lønner seg å sette inn ekstra mye penger ved slike anledninger.

Betsson har en streng og profesjonell rutine for å sikre at skrapelodd-spillet er rettferdig. De anvender en tilfeldig tallgenerator som har blitt testet av en uavhengig tredjepart (iThech Labs). Du får dermed alltid en rettferdig spillopplevelse, uansett om du spiller med lekepenger eller ekte penger.

Det kreves ingen nedlastning for å begynne med skrapelodd. I de aller fleste tilfeller er det bare å sette inn penger, kjøpe skrapelodd, og begynne å vinne penger. I noen tilfeller (på eldre datamaskiner) er det mulig at du må installere den nyeste Flash-versjonen (alle moderne datamaskiner har Flash allerede, men du trenger den nyeste versjonen, som er gratis).